Betuws Stoofvlees

Betuws Stoofvlees is draadjesvlees zoals alleen oma dat kon maken. Het smaakvolle rundvlees van Black Angus-koeien is afkomstig van Landgoed Noordenhoek (Deil) of Black Angus Vervoorn (Hellouw). De runderen worden door beide leveranciers minstens 200 dagen gevoerd met het beste graan.

Serveer het Betuws Stoofvlees met friet, gekookte aardappelen of rijst.

Tip van de chef: Maak je gerecht echt af met zelf gesneden friet van Agria-aardappels van Aardappelboerderij van de Giessen (Vuren), een gebakken ei, een handje gefrituurde uitjes en wat fijngesneden bosui. Eet smakelijk



Ingrediënten: Rundvlees (65%), bier, ui, azijn, appel- stroop, knoflook, aardappelzetmeel, tarwebloem, zout, suiker, rundvleesextract, tomaat, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.












 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram