Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon is de ultieme Franse klassieker, bereid met bijzonder smaakvol rundvlees van Black Angus-koeien, afkomstig van Landgoed Noordenhoek (Deil) of Black Angus Vervoorn (Hellouw). De runderen worden door beide leveranciers minstens 200 dagen gevoerd met het beste graan. Serveer de Boeuf Bourguignon met aardappelpuree gemaakt van Frieslanders van Aardappelboerderij van de Giessen (Vuren), rijst of pasta.

Tip van de chef: Geef je Boeuf Bourguignon ook eens een mediterrane twist door de stoofschotel te serveren met polenta of couscous. Combineer dit met kleurrijke gegrilde groenten. Eet smakelijk!


Ingrediënten: Rundvlees (45%), rode wijn, ui, spekreepjes, zilveruitjes, knolselderij, wortel, knoflook, aardappelzetmeel, tarwebloem, zout, suiker, rundvleesextract, tomaat, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.









 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram