Kip Arrabbiata

Kip Arrabbiata is een Italiaans gerecht dat zijn oorsprong vindt in Lazio; een regio in het midden van Italië met Rome als hoofdstad. Aan deze pittige saus van tomaten, knoflook en chilipepers is zacht gegaard kippenvlees van Poeliersbedrijf Van Hemert (Brakel) toegevoegd. Serveer Kip Arrabbiata met pasta of rijst.

Tip van de chef:

Kip Arrabbiata en penne rigate vormen een perfecte combinatie. Deze klassieke Italiaanse pasta neemt de saus namelijk gemakkelijk op. Eet smakelijk!




Ingrediënten: Kip 55%, tomaat, ui, Spaanse peper, knoflook, zout, rundvleesextract, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram