Kip Garam Masala

Kip Garam Masala is een milde Hindoestaanse curry met een vleugje kokos. Bereid met zacht gegaard kippenvlees van Poeliersbedrijf Van Hemert (Brakel) en oosterse specerijen die hun oorsprong vinden in India en Pakistan. Serveer Kip Garam Masala bij voorkeur met geurige basmatirijst.

Tip van de chef:
Maak dit smaakvolle gerecht echt af met naanbrood, krokante papadums en verschillende chutneys. Eet smakelijk!




Ingrediënten: Kip 56%, kokosroom, tomaat, ui, paprika, knoflook, specerijen, citroen, citroenzuur.

Allergenen: Kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





inimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram