Kip Soja

Met Kip Soja zet je een hedendaagse variatie van een klassiek Chinees gerecht op tafel. Mals kippenvlees van Poeliersbedrijf Van Hemert (Brakel) in een romige saus, waaraan ketjap en sambal is toegevoegd voor een pittig oosters accent. Serveer Kip Soja met rijst.

Tip van de chef:
Voeg aan de Kip Soja op het laatste moment fijngesneden prei en taugé toe. Serveer met pandanrijst, kroepoek, seroendeng en sambal. Eet smakelijk!




Ingrediënten: kip 65%, room, ketjap, sambal, aardapelzetmeel, tarwebloem, mosterdzaad, zout, suiker, gistextract, rundvleesextract, tomatenpuree, witte wijn, ui, knoflook, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten en lactose en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram