Balsamicojus

De basis van onze balsamicojus is de ‘aceto balsamico tradizionale’ die wordt gemaakt van trebbianodruiven afkomstig van de heuvels rondom het Italiaanse Modena. Door de balsamicoazijn bijna volledig in te koken ontstaat de volle, maar toch frisse smaak van deze heerlijke jus.

Tip van de chef:
Balsamicojus is heerlijk bij een biefstuk of een varkenshaasje, maar ook lekker bij een mooi stuk gegrilde kip. Eet smakelijk!



Ingrediënten: Balsamicoazijn, aardappelzetmeel, tarwebloem, zout, honing, suiker, gistextract, rundvlees- extract, tomatenpuree, ui, knoflook, zonnebloemolie, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram