Groene Pepersaus

Groene Pepersaus is een echte klassieker uit de Franse keuken. Bereid met room en verse groene peperkorrels zorgt deze saus voor een pittig accent bij diverse vleesgerechten.

Tip van de chef:
Groene Pepersaus is heerlijk bij een mooie biefstuk of een varkenshaasje, maar ook lekker bij een stuk gegrilde kip. Eet smakelijk!



Ingrediënten: Room, aardappelzetmeel, tarwebloem, groene peperkorrels, zout, honing, suiker, gistextract, rundvleesextract, tomatenpuree, witte wijn, ui, knoflook, zonnebloemolie, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten, lactose en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie deksel. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram