Mosterdsaus

Onze romige Mosterdsaus is om je vingers bij af te likken! De hele mosterdzaadjes zorgen niet alleen voor een pittige smaak, maar ook voor een bijzondere structuur. De scherpe en zoete smaaktonen zijn perfect in balans, waardoor sprake is van een elegante smaakmaker.

Tip van de chef:
Mosterdsaus is heerlijk bij vis, maar past ook prima bij een varkenshaasje of een mooi stuk gegrilde kip. Eet smakelijk!



Ingrediënten: Room, aardappelzetmeel, tarwebloem, mosterdzaad, zout, honing, suiker, azijn, gistextract, rundvleesextract, tomatenpuree, witte wijn, ui, knoflook, zonnebloemolie, maltodextrine, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten, lactose en mosterd en kan sporen van ei bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram