Rode Wijnjus

Een feestelijk diner met een mooi stuk vlees verdient de volle smaak van onze Rode Wijnjus. Een temperamentvolle rode wijn diende als basis. Door deze langzaam in te koken heeft de jus een markante smaak gekregen, zonder dat de natuurlijke frisheid verloren is gegaan.

Tip van de chef:
Rode Wijnjus is heerlijk bij een mooie biefstuk, maar past ook prima bij eendenborst. Eet smakelijk!


Ingrediënten: Rode wijn, aardappelzetmeel, tarwebloem, zout, honing, suiker, gistextract, rundvleesextract, tomatenpuree, ui, knoflook, zonnebloemolie, specerijen, citroenzuur.

Allergenen: Bevat gluten en kan sporen van ei en mosterd bevatten. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren.

Bereiding: Verwarm het gerecht gedurende minimaal 10 minuten in een pan op middelhoog vuur. Blijf voorzichtig roeren. Voeg naar behoefte water toe. Niet opnieuw verhitten.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram