Wasabi Mayo

Wasabi is scherp van smaak en wordt gemaakt door de wortelstok van de Japanse wasabiplant fijn te raspen. Door onze romige mayonaise te verrijken met een vleugje groene wasabi ontstaat een verfijnde smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.

Tip van de chef:
Wasabi Mayonaise past prima bij gerookte of gebakken vis, maar is ook heerlijk bij een gegrilde steak. Serveer deze mayonaise ook eens bij wat blokjes oude kaas.



Ingrediënten: Raapzaadolie, yoghurt, wasabi, scharrel eigeel, suiker, azijn, mosterd, soja-eiwit, E202, zout, citroenzuur, xanthaangom, E160a, E385.

Allergenen: Bevat lactose, ei, soja en mosterd. Dit product is bereid in een ruimte waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.

Houdbaarheid: Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie onderzijde. Droog en donker bewaren. Na openen maximaal 7 dagen houdbaar in de koelkast.





 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram